ForFarmers behoort tot toppresteerders in duurzaamheid

24 september 2021
Afbeelding: 1510926a-0da0-4848-81be-dbdef9f4d3fd

ForFarmers is uitgeroepen tot een van de 350 meest invloedrijke voedsel- en agri-bedrijven ter wereld en neemt op deze lijst de 88e plaats in. Dat blijkt uit het Food and Agriculture Benchmark-rapport van de World Benchmarking Alliance*. Zij beoordeelden de 350 grootste voedingsbedrijven ter wereld op hun milieu-, nutritionele en sociale impact. Gekeken wordt hoe zij bijdragen aan het transformeren van het voedselsysteem met het oog op een duurzame toekomst.

Topper in onze sector

ForFarmers staat op de 28e plek in het agrarische segment en behoort daarmee tot het hoogste kwart van de ranglijst. ForFarmers wordt beschreven als 'toppresteerder' onder de voerbedrijven. Daarbij worden we geprezen voor het uitdragen van succesverhalen op het gebied van duurzaamheid, op gebied van bestuur en strategie, en presteren we bovengemiddeld op het gebied van milieu en sociale inclusie. In tegenstelling tot veel van onze sectorgenoten hebben we ons tot doel gesteld om onze Scope 3-emissies van voeders te verminderen.

Erkenning en aanmoediging

Nick Major, Corporate Affairs Director: "Natuurlijk moedigt het rapport ForFarmers ook aan om verder te gaan, met name wat betreft het uitleggen van onze rol bij het verbeteren van de voedselveiligheid, maar dat we erkend worden én beter presteren dan onze sectorgenoten op het gebied van duurzaamheid is geweldig nieuws."

U kunt het WBA-rapport over ForFarmers lezen via deze link