Organisatie

ForFarmers is statutair gevestigd in Lochem (Nederland).

De onderneming is verdeeld in drie operationele clusters die geografisch zijn bepaald en worden aangestuurd door de COO’s. De clusters zijn: Nederland/België, Duitsland/Polen en het Verenigd Koninkrijk. 

Operationele activiteiten vinden zo veel mogelijk lokaal plaats om optimaal bij de behoeften van klanten in de betreffende regio aan te sluiten.

Het Executive Team

De Raad van Bestuur wordt in de uitvoering van de strategie ondersteund door het Executive Team, dat is ingericht in lijn met het principe ‘centraal waar mogelijk, maar vooral lokaal, dicht op de klant’.

De leden van het Executive Team zijn, naast de leden van de Raad van Bestuur en de COO (Nederland & België), de Managing Directors van de landen (verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de lokale business), de Director Supply Chain (Inkoop, Formulatie & Kwaliteit, Productie & Logistiek, Health & Safety, Corporate Affairs en Duurzaamheid), de Director HR (HR en Communicatie) en per 1 oktober 2021 de Director M&A en de Director Business Development (Marketing, Nutritie en (Next Level) Innovatie).

De leden van het Executive Team hebben regulier overleg over de voortgang van de implementatie van de strategie en de daaraan gekoppelde financiële, commerciële en operationele doelstellingen.