Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie

Onze missie

For the Future of Farming

Met onze missie, ‘For the Future of Farming’, maken we duidelijk dat we betrokken zijn bij de agrarische sector. Het laat zien dat we ons vóór alles inzetten voor de continuïteit van het boerenbedrijf.

Wij zijn ervan overtuigd dat we kunnen bijdragen aan een duurzame agrarische sector. Een sector die belangrijk is en blijft voor de langere termijn. ForFarmers heeft niet alleen de kans, maar ook de plicht om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een efficiëntere, duurzamere productie van vlees, eieren en zuivel. 

Onze belofte

Wij werken nauw met onze klanten samen en bieden hen concreet resultaat met een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Daarbij staat de bedrijfsdoelstelling van onze klant, wat hij wil bereiken, centraal. Samen met onze klant focussen we op zijn behoeften en wat in dat kader de beste oplossing is die daarbij past.

De belofte maken we waar met de drie pijlers onder onze aanpak. Klik op één van de pijlers voor meer informatie.
 

Belofte resultaat
Belofte team
Belofte producten

Wij doen meer dan alleen voer leveren. Onze specialisten en accountmanagers kennen hun klanten en bedrijven namelijk door en door en zetten deze kennis in om samen met de klant te werken aan een gezonde ontwikkeling van diens bedrijf.

Wij bieden de optimale nutritionele oplossing, omdat we ons baseren op een doelgerichte planning en analyse van resultaten en onze internationale kennis. Uitgangspunt is dat onze aanpak het best mogelijke resultaat op het boerenerf levert. Deze aanpak onderscheidt ons van onze concurrenten.
 

ForFarmers missie