Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie

Onze strategie

ForFarmers is marktleider binnen de  Europese diervoedersector. In de agrarische sector hebben wij voortdurend te maken hebben met veranderingen en eisen op het gebied van duurzaamheid, wetgeving en klantbehoeften. Tegelijkertijd groeit de vraag naar dierlijke eiwitten in de wereld, wat leidt tot meer productie in regio’s buiten ons huidige werkgebied.
Dit vraagt om innovatieve en duurzame voeroplossingen en adviezen op het boerenerf. Onze missie - For the Future of Farming – is om die reden relevanter dan ooit: wij werken zij aan zij met veehouders zodat zij succesvol op een duurzame wijze gezonde voeding kunnen produceren.

Daarom ligt onze focus op het versterken en uitbreiden van onze kernactiviteiten en oriënteren we ons op kansen in verschillende groeimarkten. Om dit te bereiken hebben we onze strategie Build to Grow 2025 ontwikkeld. De belangrijkste pijlers in onze strategie zijn:

De ambitie om klanten nóg beter van dienst te zijn, is wat onze medewerkers drijft. Daarvoor trekken we de beste mensen in de sector aan en blijven we ons team ontwikkelen. Zo bouwen we een bedrijf dat de lat steeds weer hoger legt.

Duurzaamheid zit in ons DNA. Met onze Going Circular-aanpak willen we bijdragen aan een productieketen van voer tot voedsel zonder verspilling en vervuiling, waarbij laagwaardige ingrediënten worden omgezet in kwalitatief hoogwaardig voedsel.

Onze partnerships met boeren, leveranciers en andere ketenpartners zijn belangrijker dan ooit gezien de steeds complexere uitdagingen én kansen in de voedselproductie.

Klantgerichtheid en continu streven naar de laagst mogelijke kosten is waar ForFarmers voor staat. We investeren voortdurend in verbetering van onze processen en systemen om te komen tot een optimale bedrijfsvoering

In alles wat we doen staat innovatie centraal. Daarom investeren we in digitalisering en versterken we zowel ons team als de samenwerking met derden. Zo kunnen we steeds betere nutritionele oplossingen bieden. Het betekent ook dat we ons richten op next level innovaties waarbij we data, nutritie en productie samenbrengen.

De behoeften van onze klanten zijn dynamisch en verschillen per markt. Daarom stemmen we commerciële plannen af op elke specifieke markt. Dit in combinatie met onze Total Feed-aanpak, onze top-adviseurs en digitale hulpmiddelen zorgt ervoor dat we boeren optimaal van dienst kunnen zijn.

In het licht van For the Future of Farming moeten we continu werken aan kennisontwikkeling en schaalvergroting. Naast groei in onze huidige markten, richten we ons daarom ook op acquisities in belangrijke groeimarkten.

Zie het officiële persbericht voor meer informatie over onze strategie.

Persbericht