Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie
Visie, missie en strategie

For the Future of Farming

Het verhaal waar we voor staan en gaan

Onze naam zegt het al: ForFarmers. Wij zijn er voor de boeren, vandaag en in de toekomst. We delen de passie voor landbouw en spreken dezelfde taal. We zijn gedreven om - steeds meer -  boeren verder te helpen. Ons doel is helder: bijdragen aan een goed rendement en een robuust lange termijn verdienmodel. Hoe? Door voorop te lopen met kennis, advies, ondersteuning en producten op het boerenerf. Zodat boeren kunnen inspelen op de steeds veranderende behoeften van de maatschappij.

Elke dag weer vertrouwen boeren op onze mensen en producten. Zodat zij topprestaties kunnen leveren en daarmee verder komen. Voor dát resultaat zetten wij ons in; we werken er elke dag met trots aan. For the Future of Farming.

Fris perspectief

Al meer dan 125 jaar werken wij met trots voor en met boeren, we staan zij aan zij. Met kennis, ervaring en gezond boerenverstand geven we steeds invulling aan veranderingen die op ons pad komen. Ook nu kijken we met een frisse blik naar wat nodig is voor een verantwoorde toekomst voor boerenbedrijven en de agrarische sector als geheel.

De samenleving van de toekomst vraagt om betaalbaar en duurzaam voedsel. Wij leveren hier een essentiële bijdrage aan, want onze boeren en de veehouderij maken de voedselkringloop rond. En wij zetten ons dagelijks in om hier het verschil te maken voor een verantwoorde toekomst.

Onze focus is helder. Wij zetten in op het verkleinen van de CO2-voetafdruk van ons en van onze klanten. We brengen steeds meer reststromen terug in de keten en stimuleren hierdoor circulariteit. En we zetten ons in voor bescherming van biodiversiteit. Daarmee nemen we onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst. We werken daarbij samen met boeren en andere partners in de keten. Want samen komen we verder.

Ons fundament om verder te komen

Onze kennis, advies en producten zijn de basis van wat wij doen om boeren verder te helpen. Door regionaal te werken, met onze brede kennis van de sector en aandacht voor de wensen van de maatschappij, gaan we voor het beste rendement op het boerenerf. We lossen vragen van vandaag op en zijn voorbereid op de toekomst.

Samen komen we verder: dagelijks komen we op het boerenerf, we staan naast onze boeren. Als team werken we aan oplossingen voor onze klanten. Samen beschikken wij over een schat aan kennis en ervaring.

Kansen zien, kansen pakken

De groeiende aandacht in de samenleving voor onze sector geeft ons de kans ons verhaal te vertellen. En te luisteren naar wat er in de samenleving speelt. We staan daarbij dicht bij onze klanten, op het boerenerf maken we het verschil.

Zo gaan wij de toekomst tegemoet: dicht bij de boeren, oplossingsgericht, met een open blik op de toekomst. Met als resultaat betaalbaar en duurzaam voedsel, For the Future of Farming.

Afbeelding: Infographic_FTFOF_NL_01