Arnout Traas (CFO) stopt na Algemene Vergadering ForFarmers in 2020

12 juni 2019 - 06:58 uur

Arnout Traas, CFO en lid van de Raad van Bestuur van ForFarmers N.V. heeft besloten om zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 24 april 2020, de datum waarop zijn huidige zittingstermijn afloopt.

Arnout Traas trad als CFO in augustus 2011 aan bij ForFarmers. “Na een bijzonder interessante periode bij ForFarmers waarin het bedrijf aanzienlijk is gegroeid door onder meer overnames en waarin ook de beursgang heeft plaatsgevonden heb ik besloten om me niet opnieuw verkiesbaar te stellen voor een nieuwe termijn zodat ik me kan gaan richten op andere activiteiten waaronder bijvoorbeeld toezichthoudende taken”, aldus Arnout Traas.

Yoram Knoop, CEO ForFarmers: “We respecteren de beslissing van Arnout. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van ForFarmers en in de implementatie van de overnamestrategie vanaf 2011. Arnout is ook van grote waarde geweest bij de transitie van een coöperatie naar een beursgenoteerde onderneming. ForFarmers zal binnenkort voor zijn opvolging een executive search opstarten zodat er sprake kan zijn van een soepele overdracht van taken.”