ForFarmers nomineert Annemieke den Otter als lid van de Raad van Commissarissen

11 december 2019 - 06:56 uur

ForFarmers N.V. (‘ForFarmers’) maakt bekend dat de Raad van Commissarissen heeft besloten om Annemieke den Otter te nomineren als commissaris. Deze nominatie zal aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2020 worden voorgelegd.

Annemieke den Otter (1979) is sinds eind 2013 werkzaam bij Ordina N.V. en sinds 2016 lid van de raad van bestuur en CFO van deze onderneming. In die functie is zij ondermeer verantwoordelijk voor Finance, HR, Inkoop, IT en Investor Relations. Van 2010 tot eind 2013 was Annemieke den Otter werkzaam bij Royal VolkerWessels Stevin N.V. als Head of Treasury en Corporate Finance. Daarvoor bekleedde zij diverse financiële functies bij Macquarie Capital Advisors (in het Verenigd Koninkrijk) en bij ING (in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten).

“We zijn bijzonder verheugd Annemieke den Otter als commissaris te kunnen nomineren, gezien haar brede ervaring op het gebied van (Corporate) Finance en IT. Daarnaast brengt zij relevante kennis en affiniteit met HR”, aldus Cees de Jong, voorzitter van de Raad van Commissarissen van ForFarmers.

Na benoeming van Annmieke den Otter op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 24 april 2020 zal de Raad van Commissarissen blijven bestaan uit zes leden, en de volgende samenstelling kennen:

Cees de Jong (voorzitter), Sandra Addink-Berendsen (vice-voorzitter), Roger Gerritzen, Vincent Hulshof, Annemieke den Otter, Erwin Wunnekink.

Dit persbericht bevat informatie die kwalificeert als voorwetenschap in de zin van artikel 7 lid 1 van de EU Marktmisbruik Verordening.