Directie ForFarmers op sterkte

5 juni 2014

Op 1 juli aanstaande start Stijn Steendijk (44) als directeur Strategy & Organisation binnen ForFarmers B.V. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de afdelingen communicatie, marketing, HRM, innovatie en corporate affairs.  Stijn Steendijk heeft veel ervaring in verandermanagement, marketing en innovatie, HRM, organisatie-ontwikkeling en algemeen management. Deze ervaring, alsmede kennis van de agrarische sector, heeft hij onder andere opgedaan  in zijn rol als  directeur HR en Organisatie bij Provimi en later Cargill. De laatste jaren werkte hij als Managing Director bij Smartwares Home Improvement.

De benoeming van de heer Steendijk past in de nieuwe koers van ForFarmers, die tijdens de presentatie van de jaarcijfers eerder dit jaar is aangekondigd onder de noemer ‘One ForFarmers’.

Met One ForFarmers beoogt de organisatie een meer intensieve samenwerking binnen de groep, een meer eenduidige manier van werken en de gerichte inzet van aanwezige kennis om bepaalde producten en innovaties in lokale markten te zetten. Door synergiën nog beter te benutten en vaardigheden verder te ontwikkelen wil ForFarmers haar leidende rol in de Europese voerindustrie verder versterken.
Om dit te bereiken is voorzien in een wijziging en uitbreiding van de directie. Zo is eerder dit jaar Nico de Vos benoemd tot directeur Operations & Supply Chain. Steven Read, voorheen business directeur south van BOCM PAULS (dochteronderneming ForFarmers) is benoemd tot directeur Purchasing, Pricing and Formulation.

Met het op sterkte brengen van de directie is ForFarmers klaar voor de uitdagingen waar voor ze staat: Het creëren van één sterk ForFarmers met een leidende positie in de Europese diervoedermarkt.