Jo van IJzeren genomineerd voor M&A Awards

8 december 2014

​Jo van IJzeren, manager Legal binnen ForFarmers, is genomineerd voor een M&A Award. Hij is voorgedragen voor de categorie Best General Counsel, samen met juridische adviseurs van Imtech, KPN, Ziggo, Philips en Aegon.

 

De M&A Awards zijn prestigieuze prijzen voor de beste fusie- en overnamedeals, adviseurs en financiers. Het evenement vindt plaats op donderdag 11 december a.s. en wordt georganiseerd door Alex van Groningen, dé toonaangevende partner voor financiële professionals.
 

Jo zijn nominatie valt in de categorie Best General Counsel. Onder Best General Counsel verstaat de organisator van de Awards: een strategische procesmanager die strak het eigen team en de externe juridisch adviseurs stuurt, van due diligence tot signing. Hij kent de beste advocaten en koopt juridisch advies scherp in. Onder zijn of haar leiding is alle juridische informatie voor handen, waardoor het bedrijf in de overnameonderhandelingen altijd één stap voor ligt. De Best General Counsel is scherp op de risico’s en juridische valkuilen. Hij of zij is een expert in compliance, litigation en project management.


Bekijk de website M&A Community voor meer informatie.