Boeren openen beursdag Euronext Amsterdam

23 mei 2017
Afbeelding: 170523_ForFarmers-klant Arjan Schrijver opent beurs Euronext Amsterdam
Arjan Schrijver slaat de gong

Met een gongslag opende Arjan Schrijver, melkveehouder en klant van ForFarmers, vanochtend om 9.00 uur de beurshandel op Euronext. De beurs nodigt iedere ochtend een gast uit, die deze officiële beursopening mag verrichten.

Aanleiding voor Euronext om ForFarmers uit te nodigen is de jaarlijkse uitreiking van de Agroscoopbokalen, acht stuks in totaal, die op 9 mei jl. plaatsvond. ForFarmers reikt deze bokalen uit aan klanten die in hun sector (melkvee, melkgeiten, vleesvee, varkens, legpluimvee, vleespluimvee, loonwerk of biologisch) uitzonderlijk met hun bedrijf hebben gepresteerd. Vanochtend zijn enkele winnaars naar Amsterdam afgereisd voor dit bijzondere moment.

Over Agroscoop
Agroscoop is een digitaal monitoringsprogramma waarmee onze specialisten klanten effectief kunnen begeleiden. Door op deze manier intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Op deze wijze levert ForFarmers een bijdrage aan een economisch rendabele en duurzame voedselproductie.

Lees meer over de uitreiking van de Agroscoopbokalen