Caroline Vogelzang wint Dutch IR Awards 2019

11 januari 2019

NEVIR, de branchevereniging voor Investor Relations reikte gisteravond, donderdag 10 januari, de jaarlijkse Dutch IR Award uit aan Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. ForFarmers Director IR & Corporate Communications - Caroline Vogelzang - wist ditmaal de Award in de categorie AScX/Others in de groep professionals in de wacht te slepen. We feliciteren haar van harte met deze prestatie!

Corné van Zeijl, namens de jury: "Onderwerpen waar Investor Relations professionals zich op moeten focussen, worden diverser en dynamischer. Tegelijkertijd gebruiken bedrijven een steeds bredere mix van communicatiemiddelen. Voor deze twaalfde editie van de Dutch IR Awards hebben we opnieuw gekeken naar onder andere het niveau van publicaties, toegankelijkheid en zichtbaarheid van management. Een duidelijke visie, transparante rapportage en een continue dialoog waren de doorslaggevende factoren bij het selecteren van de winnaars."

Bij de Dutch IR Award gaat het niet alleen om de harde cijfers van een organisatie, maar ook om het verhaal achter de cijfers. De nominaties komen tot stand op basis van onderzoek door een onderzoeksbureau in combinatie met aanvullend onderzoek onder investeerders en financieel analisten. Een onafhankelijke vakjury bepaalt wie de Award ontvangt.

Afbeelding: Foto Caroline IR_725_426
De winnaars, v.l.n.r.: Bert-Jaap Dijkstra (SBM Offshore), Richard Piekaar (Basic-Fit), Frank Jansen (Be Semiconductor Industries), Dies Donker (ABN AMRO), Caroline Vogelzang (ForFarmers).