CFO Roeland Tjebbes verlaat ForFarmers

31 augustus 2023 - 06:57 uur

ForFarmers kondigt aan dat Roeland Tjebbes heeft besloten per 31 december 2023 zijn functie als CFO en lid van de Raad van Bestuur neer te leggen en te vertrekken bij ForFarmers om elders als CFO aan te treden.

“De afgelopen jaren heb ik met mijn collega’s onder meer constructief kunnen samenwerken aan een herziene strategische richting in een voor ons belangrijke en mooie sector. Ik kijk dan ook terug op een goede en intensieve tijd. Toch heb ik de moeilijke beslissing genomen om ForFarmers te verlaten. Ik wens de directie en al mijn overige collega’s het beste toe en heb vertrouwen in hen en in de belangrijke en sterke rol van ForFarmers in de agrarische sector.”

Jan van Nieuwenhuizen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van ForFarmers: “Wij betreuren en respecteren het besluit van Roeland Tjebbes om zijn carrière verder buiten ForFarmers voort te zetten. Roeland heeft zich met verve ingezet voor ForFarmers, zowel voor wat betreft zijn eigen portefeuille als vorig jaar toen wij een beroep op hem deden tijdelijk de CEO-taken mede uit te voeren. Daarvoor danken we hem zeer. Mede uit naam van de overige commissarissen wens ik hem alle goeds in zijn nieuwe positie”.

Het proces voor het vinden van een nieuwe CFO wordt onmiddellijk gestart.