Directieverandering ForFarmers Verenigd Koninkrijk

20 oktober 2017

ForFarmers kondigt aan dat Iain Gardner, lid van de Directie van ForFarmers en Chief Operating officer (‘COO’) verantwoordelijk voor ForFarmers United Kingdom (‘UK’) op 31 december aanstaande zal aftreden. Steven Read, eveneens lid van de Directie van ForFarmers en de huidige Directeur Supply Chain is benoemd als opvolger.

Iain Gardner is 29 jaar in dienst geweest van ForFarmers. Sinds de overname van BOCM PAULS door ForFarmers in juli 2012 is hij lid van de Directie van ForFarmers, verantwoordelijk voor ForFarmers UK. Ten tijde van de overname is overeengekomen dat Iain Gardner terug zou treden op een passend moment.

‘Iain Gardner is van grote waarde geweest door de organisatie zodanig aan te sturen dat ForFarmers UK nu de leidende voeronderneming in het Verenigd Koninkrijk is. In de afgelopen 4 jaar heeft hij de strategie Horizon 2020 geïmplementeerd, meerdere acquisities geïntegreerd en de basis gelegd voor vele veranderingsprojecten om de organisatie voor toekomstige uitdagingen voor te bereiden. Wij danken hem voor zijn toewijding en bijdrage, aldus Yoram Knoop, CEO van ForFarmers.

Steven Read is 31 jaar in dienst van ForFarmers. Als Directeur Supply Chain is Steven Read nu verantwoordelijk voor Inkoop en Formulatie en voor Productie & Logistiek en gebaseerd in Lochem. Yoram Knoop merkt op: ‘Steven is de natuurlijke en logische persoon om benoemd te worden tot COO van ForFarmers UK, gezien zijn brede ervaring en succesvolle implementatie van veranderingen in de ForFarmers organisatie en het feit dat hij eerder in het Verenigd Koninkrijk vele jaren deel heeft uitmaakt van het senior management team’. Een externe zoektocht naar een opvolger voor Steven Read is opgestart.