ForFarmers neemt deel aan Sustainable Business Challenge 2019

25 september 2019

ForFarmers doet dit jaar voor het eerst mee met de ‘duurzaamste business case competitie van Nederland’ onder studenten. In de Sustainable Business Challenge gaan studenten en starters in teams aan de slag met duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven. Tijdens de zevende editie van deze Challenge kunnen studenten hun tanden dus óók zetten in een duurzaamheidsvraagstuk van ForFarmers. Andere deelnemende bedrijven zijn KLM Cargo, ProRail, Waternet en Engie.

Kringlooplandbouw

De case van ForFarmers staat in het teken van kringlooplandbouw. De toekomst van de Nederlandse voedselvoorziening hangt nauw samen met de visie van het ministerie van LNV om kringlooplandbouw te stimuleren. Om dit te realiseren moet er meer worden samengewerkt in de voedselproductieketen. ForFarmers als leidende voeronderneming in Europa biedt complete voeroplossingen voor veehouders (gangbaar en biologisch). Vanuit onze missie For the Future of Farming staan wij zij aan zij met onze klanten, veehouders, om op een duurzame manier te produceren. Hiervoor zoeken wij innovatieve ideeën op het gebied van circulaire landbouw die wij binnen de keten kunnen initiëren. En dat is de uitdaging voor de studententeams die aan ForFarmers gekoppeld worden.

Sustainable Business Challenge 2019

Zet jij je brains in voor kringlooplandbouw?

Ben jij student, recent afgestudeerd of young professional en wil je praktijkervaring opdoen én jezelf professioneel ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en business?
Meld je dan uiterlijk vrijdag 25 oktober aan via Sustainable Business Challenge.