ForFarmers ondertekent nieuwe kredietfaciliteit (€300 miljoen)

25 juni 2019

ForFarmers N.V. heeft een nieuwe kredietfaciliteit ondertekend ter waarde van €300 miljoen met een internationaal bankensyndicaat. Deze faciliteit vervangt de vorige financieringsovereenkomst, die eveneens €300 miljoen bedroeg.

De voormalige financieringsovereenkomst was getekend in 2014 en had een looptijd tot 31 januari 2020. De nieuwe faciliteit heeft een looptijd tot 31 juli 2024 en heeft de mogelijkheid om twee keer met een jaar te worden verlengd. De faciliteit is verstrekt door een internationaal syndicaat van banken bestaande uit ABN AMRO, HSBC, ING, KBC en Rabobank. Rabobank leidde de transactie als Coördinator en Documentatie Agent en ABN AMRO zal gedurende de looptijd als Facility Agent optreden.

De nieuwe kredietfaciliteit faciliteert de flexibele financieringsstructuur die ForFarmers beoogt om verdere groei van de business-activiteiten te ondersteunen. De condities van de nieuwe kredietfaciliteit zijn op een aantal specifieke punten verbeterd ten opzichte van de vorige faciliteit.